Срещи на бизнеса

Enterprise Europe Network към Ямболска търговско-промишлена палата, организира двустранни бизнес срещи по време на Европейски Морски Ден 2018 в гр. Бургас, България. Предвижда се срещите да бъдат организирани между 10.00 и 13.00 часа на 31.05.2018 г. /петък/ в сградата на Бургаски свободен университет.

Това е ефективен и лесен начин в рамките на 20 минутни да се срещнете с потенциални партньори за сътрудничество, чрез предварително организирани срещи с местни и международни фирми. Двустранните бизнес срещи са много добър подход в идентифицирането на бизнес партньори от България и чужбина. Те предоставят възможност да намерите нови партньори за Вашите изследователски проекти, технологичен трансфер и търговско коопериране, както и участие в проектни предложения, финансирани по европейски програми. Очаква се участници от цяла Европа да вземат участие в двустранните срещи.

Европейския морски ден в гр. Бургас ще събере политически представители, бизнес организации, научни институти, граждански сектор, делегати и експерти от цяла Европа и извън нея.

Вие може да вземете участие в двустранните бизнес срещи, след предварителна регистрация на адрес https://european-maritime-day-2018.b2match.io/home

Участието в двустранните бизнес срещи е безплатно. За повече информация: https://burgasmaritimefestival.com/biznes-programa/

Споделете :

Други събития и новини